top of page
._edited.jpg

Pianoskole som ser eleven som den er!

Hos oss kan du være deg selv. Du trenger ikke å tilpasse deg, det er vi som tilpasser oss!

Hos FORTE&PIANO Magda er det alltid eleven som er utgangspunkt, så det viktigste for oss er å finne ut hva vil fungere best - for hvert enkelt elev. Musikkpreferanser, alder og ferdigheter er det første man ser på. Men vi vil se dypere for å kunne tilpasse pianoundervisning: hvordan eleven tenker og lærer, og er som person.

Hvert menneske er unikt, de undervisningsmetode som fungerer fint for den ene, kan være helt feil for den andre, derfor har vi stor tro på tilpasset undervisning. Og derfor lager vi et unikt program for hvert elev.

Vi legger også stor vekt på å skape en god stemning, bygge elev-lærer relasjon og fremme trivsel. Sånn oppstår de beste opplevelsene og læringsprocessene.

Variert og attraktiv pianoundervisning.

Vi har stor tro på at mennesker lærer best når forskjellige metoder tas i bruk. Barn lærer med hele seg. Det å bruke alle sansene og få en positiv opplevelse gir de beste læringsresultatene og er rett og slett gøy!

Så når vi lærer noter, hopper vi på notelinjer limt på gulvet eller selv skriver sanger med noter. Når vi øver på rytme, går vi og tramper på ark i diverse farger eller deler tegning av pizza til pizza-biter for å forstå noteverdier.

Vi synger noter, komponerer egne sanger og løser musikkgåter, og det kan hende at vi danser, hvis vi synes det er gøy! Pianotimer til de minste elevene er fylte med masse lek, fortellinger og historier knyttet til stykkene de spiller, og ungdommene får spille pop låter om det er det som fenger dem mest. Vi bruker noter, akkorder, gehør. Trener på hukommelsen og lærer å lage egne systemer.

Arrangementer og aktiviteter

Når Halloween kommer, spiller vi skumle sanger i rommet forvandlet til det skumleste stedet. I førjulstider tar vi julekalender i bruk og spiller julesanger som vi presenterer på den store julekonserten (Det hendte at vi fikk besøk av julenissen, den ekte altså). Om våren blomstrer det hos oss, med vårsanger, blomster og vårkonsert. Og før vi sier farvel og tar sommerferie, arrangerer vi avslutning i små grupper. Da spiller vi for hverandre, leker musikkleker og koser oss med musikkoppgaver og kaker. Se gjerne bilder og filmer fra pianotimer og arrangementer her

Hvorfor synes vi at alt dette er så viktig?

Spør deg selv hva du husker fra din skolegang. Er det de vanlige timene ved skolebenken med bøker og oppgaver? Eller syntes du det var gøy og du lærte kanskje mest da dere gjorde det på en helt annen måte? 😊

 

Bli med på eventyret!

Vi møtes ved piano.

bottom of page